Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies. Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní. Ok
Predaj a servis kancelárskej techniky


Vitajte na našich stránkach
RSS
Nákupný košík
0 ks 0.00 EUR
TitulkaPrihlásenieObchodné podmienkyPredaj a potlač textilu, reklamných predmetov a darčekov
Bazár nových dielov
Tonery
Cartridge tonerové
Cartridge atramentové
Tlačové médiá
Tlačiarne
Multifunkčné zariadenia
Kopírky

Akciové produkty

CANON i-Sensys LBP251dw

CANON i-Sensys LBP251dw Spoľahlivá čiernobiela laserová tlačiare...

162.00 EUR s DPH

CANON i-Sensys LBP252dw

CANON i-Sensys LBP252dw Popis produktu: Kompaktná spoľahlivá čie...

204.00 EUR s DPH

CANON i-Sensys LBP253x

CANON i-Sensys LBP253x Popis produktu: Kompaktná a robustná čie...

283.20 EUR s DPH

Toner IR-2520, 2525, 2530 (C-EXV33)

Toner IR-2520, 2525, 2530 (C-EXV33) ...

27.60 EUR s DPH

Toner IR-1018, 1022 (C-EXV18)

Toner IR-1018, 1022 (C-EXV18) ...

21.60 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.vasobchod.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Vaša firma, s.r.o.  IČO:123456789 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na email@test.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Uveďte firmy, ktorým sprístupňujete osobné údaje (Slovenská pošta, UPS...).

Hľadať produkt
  Rozšírené vyhľadávanie >
Prihlásenie
E-mail:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Overenie objednávky

*Číslo objednávky:

*E-mailová adresa:
*údaje musia byť vyplnené pre úspešne overenie.
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
© Roman Dužík - BS SLOVAKIA
© MiBe ESHOP 2015, 38